Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична призначена заступником голови Харківської облдержадміністрації

Юлія Світлична призначена заступником голови Харківської облдержадміністрації

Відповідно до розпорядження голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути №831К,  з 14 листопада директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОГА Юлія Світлична призначена на посаду заступника голови Харківської облдержадміністрації, за погодженням із Кабінетом Міністрів України (лист Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка від 11 листопада 2014 року № 15276/0/2-14) та за погодженням із Адміністрацією Президента України (лист Глави Адміністрацією Президента України Б.Є. Ложкина від 7 листопада 2014 року № 02-01/3323). 

В функціональні обов’язки Юлії Світличної тепер входить контроль роботи Департаменту економіки і міжнародних відносин, Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону, Департаменту науки і освіти та Департаменту агропромислового розвитку.

Довідка. Світлична Юлія Олександрівна народилася у Харкові в 1984 році. Має дві вищі освіти - у 2006 році закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі (економіст, диплом «з відзнакою»), у 2009 році закінчила Харківській регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (державне управління, диплом «з відзнакою»). Кандидат наук з державного управління.

Юлія Світлична має понад 20 наукових праць з питань соціального і економічного розвитку, удосконалення бюджетного процесу та підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності.

З 2006 по 2010 рр. працювала у Харківській облдержадміністрації на посадах: головний спеціаліст відділу інвестиційної та інноваційної політики; начальник відділу цінової політики; начальник відділу розвитку підприємництва та ринкових відносин Головного управління економіки. З квітня 2014 року призначена на посаду директора Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА.