Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Поранені під час теракту в одному з барів на вул. Римарській отримають матеріальну допомогу

Поранені під час теракту в одному з барів на вул. Римарській отримають матеріальну допомогу

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута під час візиту в Харківську обласну клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова. Разом з керівником області постраждалих відвідали начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв, начальник Управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар, прокурор Харківської області Юрій Данильченко, директор Департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександр Галацан. П'ятеро з тринадцяти постраждалих від вибуху в одному з барів на вул. Римарській все ще залишаються в лікарні. Серед них - одна дівчина. Стан двох молодих людей медики оцінюють як стабільно важкий - опіки становлять 50% і більше 40%.

«Харківська обласна державна адміністрація та Харківська обласна рада нададуть матеріальну допомогу постраждалим - від 7,5 тис. грн. до 15 тис. грн., залежно від тяжкості травми», - запевнив Ігор Балута.

Керівник області поспілкувався з родичами постраждалих. За їх словами, місцеві медики роблять все можливе для відновлення здоров'я пацієнтів.

Довідка. 9 листопада в 21.45 в рок-пабі на вул. Римарській в Харкові стався вибух. В результаті вибуху постраждали і були госпіталізовані 11 осіб. За фактом події почато кримінальне провадження за ч.2 ст.258 КК (терористичний акт, що спричинив тяжкі наслідки).