Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області офіційно зареєстровано 113 тисяч вимушених переселенців

У Харківській області офіційно зареєстровано 113 тисяч вимушених переселенців

З березня по листопад 2014 року органами соціального захисту населення Харківської області офіційно зареєстровано 113 тисяч вимушених переселенців з АР Крим, Луганської та Донецької областей. Органами соціального захисту населення взято на облік 17332 особи (9904 сім'ї). Щомісячна адресна допомога призначена 6461 сім'ї на загальну суму 7,5 млн. грн. Про це сьогодні повідомила перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Тетяна Бабенко в ході зустрічі т.в.п. заступника голови обласної державної адміністрації Вадима Глушко з Координатором системи ООН/Постійним представником Програми Розвитку ООН в Україні паном Нілом Вокером.

«За призначенням різних видів соціальної державної допомоги до місцевих управлінь соціального захисту населення звернулося 4684 особи. З них державна допомога, згідно Закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», призначена 3962 сім'ям. З питання працевлаштування в територіальні органи Державної служби зайнятості України звернулося 2043 особи, з них 427 - працевлаштовано, 1217 -отримують допомогу з безробіття.

За період проведення антитерористичної операції і анексії Криму, органами Пенсійного фонду України у Харківській області взята на облік 53431 особа», - повідомила Тетяна Бабенко.