Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спортсмени Харківщини здобули 91 медаль на відкритому турнірі з тхэквондо ВТФ «OLYMPIC STAR»

Спортсмени Харківщини здобули 91 медаль на відкритому турнірі з тхэквондо ВТФ «OLYMPIC STAR»

Спортсмени Харківщини здобули 91 медаль на відкритому турнірі з тхэквондо ВТФ «OLYMPIC STAR», який з 7 по 10 листопада відбувся у Полтаві. Турнір зібрав понад 400 спортсменів з восьми областей України. Харківську область представляло вісім команд – харківські ДЮСШ №2, ДЮСШ №6, ДЮСШ «ХЗТД», ОСК «Харків», «Армада», а також ДЮСШ Мерефи, ДЮСШ Балаклеї та ДЮСШ Ізюма. Змагання пройшли в п'яти вікових категоріях: діти, молодші юнаки, юнаки, кадети, юніори.

За підсумками турніру харківські тхеквондисти завоювали 91 медаль. Найбільш успішно вони виступили в категорії молодші юнаки, завоювавши 7 золотих, 5 срібних та 12 бронзових медалей. В категорії діти на рахунку тхеквондистів Харківщини 7 золотих, 4 срібні та 9 бронзових медалей.

3 золоті, 5 срібних та 11 бронзових медалей завоювали юнаки. На рахунку кадетів – 7 золотих, 7 срібних та 5 бронзових медалей. В змаганнях серед юніорів спортсмени Харківської області здобули 2 золоті, 3 срібні та 4 бронзові нагороди.

В загальнокомандному заліку перше місце посіла команда міста Полтава. Друге місце було за харківською ДЮСШ №2, а третє дісталося команді міста Кременчук. Також до п'ятірки кращих команд турніру увійшли тхеквондисти харківських ДЮСШ №6 та ОСК «Харків».

Крім того спортсмен харківської ДЮСШ №2 Єгор Мінаков, впевнено перемігший своїх суперників у ваговій категорії до 33 кілограм серед кадетів, був визнаний кращим спортсменом турніру.