Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'яни – переможці Кубку України з бадмінтону

Харків'яни – переможці Кубку України з бадмінтону

Спортсмени Харківської області здобули шість медалей та перемогли в загальнокомандному заліку на Кубку України з бадмінтону. Змагання проходили з 4 по 7 листопада в харківський Школі вищої спортивної майстерності. Участь в змаганнях, які пройшли при підтримці Департаменту у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, взяли 80 спортсменів з шести областей України.  Зокрема, харків’янин Валерій Атращенков став переможцем в чоловічій одиночній категорії. В фіналі він з рахунком 2:1 (18:21, 21:19, 21:14) за сетами переграв ще одного харківського бадмінтоніста Віталія Конова, який, таким чином, став срібним призером змагань.

Ще дві срібні медалі харківські бадмінтоністи здобули в парних категоріях. Єлизавета Жарка та Марина Ільінська у фіналі жіночої категорії програли дніпропетровській парі Марія Улітіна – Марія Рудь 2:0 (18:21, 16:21).

В чоловічий парній категорії харків’яни Валерій Атращенков та Геннадій Натаров посіли друге місце. Їх фінал проти команди Дніпропетровської області не відбувся через хворобу Геннадія Натарова.

Також на рахунку харківських спортсменів дві бронзи. Їх у парних категоріях здобули Ольга Надточій та Олена Прус, а також Віталій Конов та Кирило Нестеренко.

В загальнокомандному заліку серед жінок перше місце посіла команда Харківська область-1, друге – Харківська область-2, третє – Дніпропетровська область-1. В змаганнях серед чоловіків команда Харківська область-1 посіла перше місце, команда Харківська область-2 була третьою, а друге місце посіли бадмінтоністи Дніпропетровської області-1.