Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівники освіти обговорили особливості Зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році

Працівники освіти обговорили особливості Зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році

У Харківському регіональному центрі оцінювання якості освіти (ХРЦОЯО) 4 листопада відбулася нарада за особливостями Зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році. У нараді взяли участь начальник управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації Олена Байназарова та працівники відділів управління, фахівці КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», відповідальні особи за ЗНО у районних (міських) відділах (управліннях) освіти Харківської області. 

Фахівці ХРЦОЯО ознайомили учасників наради з чинною нормативно-правовою базою з питань ЗНО-2015, з новаціями у технології проведення ЗНО у 2015 році, з організацією та проведенням пробного зовнішнього незалежного оцінювання, з формами і методами інформаційно-роз’яснювальної роботи у навчальних закладах районів (міст) області.

Олена Байназарова наголосила на необхідність проведення протягом поточного місяця батьківських та учнівських зборів та інших заходів, спрямованих на забезпечення якісної підготовки кожного випускника до участі у ЗНО-2015.

Нагадаймо, що 1 листопада розпочалася реєстрація для участі у пробному ЗНО-2015. Закінчиться реєстрація – 15 грудня.