Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні працівники залізничного транспорту!

Шановні працівники залізничного транспорту!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня залізничника! Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава колективів залізничників усієї України. Залізниці — не тільки найпотужніша складова транспортної системи України, найбільший і найнадійніший перевізник пасажирів і вантажів. Це — база і головний рушій усієї нашої економіки. Ми вже перестали дивуватися масштабам здійснюваних робіт у цій галузі в останні роки: оновлення колій, рухомого складу, зведення нових і реконструкція існуючих вокзалів, відкриття швидкісних маршрутів, сучасний сервіс докорінно змінили залізничний транспорт, зробили його візитною карткою України.

Піднімаючись у своїй роботі до європейських норм і стандартів, ви сприяєте входженню наших залізниць до системи міжнародних транспортних коридорів, поглибленню інтеграційних зв’язків з країнами зарубіжжя, створюєте Україні імідж сучасної високотехнологічної держави.

Для Харківської області Південна залізниця — потужна транспортна система, що здатна забезпечити зростаючі потреби господарського комплексу країни та області.

Зроблено багато. Але проекти іще грандіозніші.

Ви можете пишатися своєю професією, а ми — вами.

Бажаю вам нових успіхів у праці задля власного достатку і блага України. Міцного вам здоров’я, щастя, добра і благополуччя.


Голова обласної
державної адміністрації                                                                                           І.М. Балута