Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошено міжнародний конкурс для української молоді «Життя –Тобі…»

Оголошено міжнародний конкурс для української молоді «Життя –Тобі…»

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння Міністерства освіти і науки України, спільно з норвезько-українською громадською організацією «Maidan Norway» оголошує конкурс для дітей та юнацтва в Україні та поза її межами під назвою «Життя – Тобі…». Мета конкурсу - проаналізувати думки дітей щодо подій 2013-2014 рр, показати широкому загалу дитяче бачення і розуміння понять «європейські цінності», «демократичні свободи», «відстоювання інтересів держави». Виявити психологічний стан дітей, що разом з батьками й учителями переживали події в Україні. Удосконалити програми психологічної підтримки дітей в результаті стресових ситуацій.


На базі отриманої інформації будуть розроблені рекомендації для профільних міністерств та установ, які працюють з молоддю для їхньої подальшої результативної роботи.

Вік учасників конкурсу - 7-17 років. Роботи будуть оцінюватися у трьох вікових групах: 7-10 років, 11-14 років та 15-17 років.

На конкурс подаються авторські роботи українською або російською мовами, які висвітлюють головну тему конкурсу в будь-якому напрямі: проза, вірші, малюнки. Кінцевий термін подачі робіт – 25 лютого 2015 року.

Усі учасники конкурсу отримають книги з опублікованими творами. Автори 20 кращих робіт будуть нагороджені цінними подарунками.

Твори надсилати на адресу:  Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка», вул. С.Бандери, 32 Д, м. Львів, Україна, 79013.

тел. +38(032)-258-01-51, тел./факс +38(032)-258-21-99.

e-mail: iieс@miok.lviv.ua.