Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни – переможці Кубку України з кікбоксінгу

Харків’яни – переможці Кубку України з кікбоксінгу

Збірна команда Харківської області впевнено зайняла перше загальнокомандне місце на Кубку України з кікбоксингу W.Р.КА. серед дорослих, який проходив з 23 по 26 жовтня в приміщенні легкоатлетичного манежу КЗ «КДЮСШ «ХТЗ». Збірна команда була представлена 260 вихованцями харківських шкіл: КДЮСШ «ХТЗ», ДЮСШ «ХЗТД», КДЮСШ №13 та Змиївської ДЮСШ. Друге місце у змаганнях посіла збірна Київської області, трете місце - збірна команда Запорізької області. 

Участь в змаганнях взяли 420 спортсменів з 15 регіонів України. Організаторами виступили Міністерство молоді та спорту України, Департамент у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, Всеукраїнська національна федерація кікбоксингу WРКА та Харківська обласна Федерація громадської організація «Український Союз Кікбоксингу».

Під час урочистого відкриття змагань спортсмени, які перемогли на чемпіонаті світу 2014 року, отримали посвідчення Майстрів спорту України міжнародного класу. Серед них і харків’яни – Оксана Пашкова, Андрій Вовк та Дмитро Єлєгечев.

Паралельно з цими змаганнями в приміщенні легкоатлетичного манежу КЗ «КДЮСШ «ХТЗ» відбулася першість України з кікбоксингу W.Р.К.А. серед школярів. Як і серед дорослих спортсменів впевнену перевагу над суперниками здобули харківські спортсмени, які стали першими у загальнокомандному заліку. Друге місце за київськими кікбоксерами, а третє посіли спортсмени Луганської області.