Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бійцям 22-го територіального батальйону благодійники передали теплі речі, а в лікарні Ізюмського району – ліки

Бійцям 22-го територіального батальйону благодійники передали теплі речі, а в лікарні Ізюмського району – ліки

Благодійним фондом «Берегиня Сходу» на замовлення командування 22 батальйону територіальної оборони Харківської області закуплена і передана військова амуніція на суму 53 тис. 717 грн. Зокрема, батальйону передані 100 пар зимових берців, 13 пар демісезонних берців, 13 бушлатів, 100 зимових шапок. Християнським благодійним фондом сприяння розвитку культури та духовного просвітництва військовослужбовців і молоді імені Андрія Первозванного були закуплені ліки на суму 10 тис. 200 грн. і передані в лікарні на території населених пунктів Ізюмського району, де зараз живуть тимчасові переселенці з Донецької та Луганської області.

Зокрема, ліки були передані в Заводський фельдшерсько-акушерський пункт, Кам'янську амбулаторію сімейного лікаря та Студенетську амбулаторію сімейного лікаря.

Речі для бійців і ліки для лікувальних установ Ізюмського району були закуплені за кошти, виручені за підсумками продажу картин в ході благодійного аукціону «Боремося - переможемо! Нам Бог допомагає», який 3 жовтня пройшов в Харківському регіональному інституті держуправління Національної академії держуправління при Президентові України.

Це була перша покупка і передача допомоги в рамках благодійної акції.

Всього організаторам акції вдалося виручити від продажу картин 155 тис. 705 грн. і 700 доларів США.