Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нова депутатська група «Єдність Харківщини» об'єднала людей, здатних забезпечити дієву підтримку реформ Президента

Нова депутатська група «Єдність Харківщини» об'єднала людей, здатних забезпечити дієву підтримку реформ Президента

Про це 23 жовтня повідомив журналістам депутат Харківської облради, голова депутатської групи «Єдність Харківщини» Ігор Райнін. «В обласній раді було багато різних політичних протистоянь, часто безглуздих, що заважало її продуктивній діяльності. В свою чергу, обласна рада - це орган, який повинен ефективно працювати на суспільство. Особливо зараз, коли Україна повинна в дуже стислі терміни втілити в життя стратегію реформ під час війни. Тому ми спробували створити групу, яка об'єднала б людей, здатних забезпечити дієву підтримку реформ Президента та Уряду України в головному представницькому органі області», - зазначив Ігор Райнін.

Голова депутатської групи підкреслив, що Харківська область має бути лідером і інноватором в різних сферах. «До складу нової депутатської групи входить багато фахівців галузі агропромислового комплексу, більшість з них - керівники сільгосппідприємств. Тому цей напрямок буде одним із пріоритетних у нашій роботі, так само, як і промисловість та соціальна сфера», - додав Ігор Райнін.

Нагадаємо, що 20 жовтня відбулися установчі збори депутатської групи «Єдність Харківщини», в яких взяли участь близько 30 депутатів облради. Головою групи був обраний Ігор Райнін, першим заступником голови - Віктор Суботін, заступниками - Вадим Глушко та Іван Глянь.

Депутати увійшли до групи на умовах припинення членства в партіях та інших фракціях. Після офіційного проголошення персонального складу на найближчому пленарному засіданні сесії група стане найбільшим депутатським утворенням в Харківській обласній раді.

Надалі депутатська група буде розширюватися і співпрацювати з усіма демократичними, конструктивно налаштованими політичними силами в обласній раді, крім фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії України.