Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбулися урочистості з нагоди 70-ї річниці звільнення України від нацистських загарбників

На Харківщині відбулися урочистості з нагоди 70-ї річниці звільнення України від нацистських загарбників

21 жовтня в приміщені Харківського академічного театру музичної комедії відбулися урочистості з нагоди 70-ї річниці звільнення України від нацистських загарбників. У заході взяли участь ветерани Другої світової війни, які брали безпосередню участь у звільнені України, ветерани Збройних Сил та праці, представники громадських організацій, курсанти військових вищих навчальних закладів м.Харкова.

За дорученням голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Балути, учасників урочистостей привітав директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Євген Ярошенко.

У своєму привітані ветеранам він підкреслив, що "за чотири роки війни Україна та її населення заплатили за свою свободу, за право жити на рідній землі більш ніж вісьмома мільйонами життів своїх синів і дочок. Це надзвичайно висока плата, щоб жити вільно на Батьківщині. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні в історії людства".

Найактивніші учасники ветеранського руху Харківщини були нагороджені відзнаками і цінними подарунками обласної державної адміністрації і Харківської обласної ради.

Актори театру підготували для ветеранів концерт з пісень воєної доби.