Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Каратисти розіграли Кубок області з карате-до

Каратисти розіграли Кубок області з карате-до

У змаганнях за Кубок Харківської області по Шотокан карате-до за версією С.К.І.Ф., які пройшли в Школі вищої спортивної майстерності, взяли участь 334 каратиста різного віку. Спортсмени виступали в двох розділах - ката і куміте, і представляли 15 клубів Харкова та області.

У командному заліку перемога дісталася клубу «Ayumi», на рахунку спортсменів якого 13 золотих, 15 срібних та 14 бронзових медалей. Друге місце вибороли каратисти клубу «Тора». На їх рахунку 8 золотих, 6 срібних та 2 бронзові медалі. Третє загальнокомандне місце дісталося клубу «Тайкан», спортсмени якого здобули 7 золотих, 1 срібну та 2 бронзові нагороди.

Також до п’ятірки кращих за підсумками змагань увійшли клуби «Мікадо» та «ПантеРРа».

За результатами змагань сформована збірна Харківської області, яка прийме участь у Кубку України з Шотокан карате-до за версією С.К.І.Ф., який 30 листопада  відбудеться у Києві.

Варто відзначити, що на чемпіонаті України, який відбувся на початку жовтня, харківські каратисти посіли перше загальнокомандне місце, тому є великі надії на те, що вони підтвердять свою перевагу і на Кубку країни.