Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські синхроністки з тріумфом повернулися з Кубку світу

Харківські синхроністки з тріумфом повернулися з Кубку світу

7 жовтня у Харкові урочисто зустріли володарок Кубку світу з синхронного плавання. В канадському Квебеку збірна України з синхронного плавання завоювала золото в дисципліні «хайлайт», та бронзові медалі в дуеті, комбі і групі. На залізничному вокзалі спортсменок та їх тренерів зустрічала почесна делегація на чолі з директором Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталієм Кириленко, який привітав синхроністок з успіхом, та побажав подальших перемог.

«Ми дуже задоволені дівчатами. Це просто шалене досягнення, адже вперше в історії синхронного плавання українки завоювали Кубок світу. У нас була тісна дуже боротьба з японською командою, але наші дівчатка виступили гідно. Наступного року основний старт - чемпіонат світу. Зараз кожен старт для нас - це сходинка до Олімпійських ігор. Ми намагаємося максимально викладатися і прагнемо тільки до найвищих нагород», - зазначила тренер збірної України Олеся Зайцева.

До кінця нинішнього року ще запланований відкритий чемпіонат України, а потім спортсменки розпочнуть підготовку  до чемпіонату світу.