Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута відвідав центр надання адміністративних послуг в Краснокутському районі

Ігор Балута відвідав центр надання адміністративних послуг в Краснокутському районі

7 жовтня під час робочої поїздки до Краснокутського району голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута відвідав центр надання адміністративних послуг, розташований в будівлі Краснокутської райдержадміністраціі. Він ознайомився з роботою центру, його матеріально-технічним забезпеченням та професійною підготовкою фахівців. Губернатор зазначив, що Харківська область переходить до комплексного надання всіх послуг громадянам. Послуги, які раніше надавалися підрозділами Державної міграційної служби та Реєстраційної служби, з 1 жовтня 2014 року надаються співробітниками центрів надання адмінпослуг у всіх районах Харкова та області. Для зручності обслуговування працюючих громадян, центри два рази на тиждень працюватимуть до 20.00.

Довідка. Відповідно до Закону України «Про Адміністративні послуги» в Харківській области створені и діють 34 центри Надання адміністратівніх услуг. Центри Працюють в 27 районах области та 7 містах обласного значення, включаючі місто Харків.

З 1 жовтня 2014 року окремі послуги, які надавалися підрозділами Державної міграційної служби та Реєстраційної служи, будуть надаватися виключно через утворені місцевими державними адміністраціями центри надання адміністративних послуг. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну від 16.05.2014 р. № 523-р.

Зокрема, йдеться про оформлення та видачу паспорта громадянина України, в тому числі у зв'язку зі зміною прізвища і замість пошкодженого, втраченого або викраденого, вклеювання до паспорта громадянина України фотографії при досягненні громадянином 25 і 45-річного віку, а також реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання та місця перебування особи, видачу довідки про реєстрацію місця проживання/перебування.