Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тисячі харків'ян взяли участь в акції «Харків - це Україна»

Тисячі харків'ян взяли участь в акції «Харків - це Україна»

28 вересня пройшла патріотична акція «Харків - це Україна», в якій взяли участь близько 8 тисяч чоловік. Представники громадських організацій та політичних партій, а також прості харків'яни прийшли на акцію з українською символікою, а також прапорами Чорноморського флоту України та кримськотатарського Меджлісу. Учасники акції зібралися біля Дзеркального струменя і театру опери та балету ім. Лисенка, де пройшов концерт групи «Село і люди». Концерт розпочався з виконання гімну України. Після чого колона харків'ян пройшла до пл. Конституції. У патріотичній ході взяв участь і голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута.

«Такі заходи, як сьогодні, необхідні для нас. Тим більше, в той час, коли наші нечисленні опоненти роблять жалюгідні спроби проводити свої акції. Сьогодні зібралися всі патріотичні сили, а також харків'яни, які виступають за незалежну і неподільну Україну», - зазначив керівник області.

На пл. Конституції відбувся мітинг, по закінченню якого колона учасників акції «Харків - це Україна» рушила на пл. Свободи.

Громадський порядок охороняли близько ста співробітників міліції і добровольчого батальйону МВС "Слобожанщина".