Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові стартують «Тижні Німеччини-2014»

У Харкові стартують «Тижні Німеччини-2014»

26 вересня в Харкові стартує вже традиційний проект Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні «Тижні Німеччини-2014». Організатори підготували різноманітну програму заходів, в якій буде відображена масштабна палітра німецько-українського співробітництва в усіх сферах: від економіки, культури та освіти до розвитку демократії, громадянського суспільства та захисту навколишнього середовища. «Тижні Німеччини» відкриє вистава модерн-балету «CarminaBurana», яку харків'яни зможуть побачити 26 вересня на сцені ХНАТОБ ім. Лисенко.

26-27 вересня в Харківському планетарії пройде Виставка німецьких фондів і асоціацій, яка відкриє для харківських студентів, молодих фахівців, підприємців і представників науки, культури і мистецтва можливості навчання, досліджень пошуку бізнес-партнерів у Німеччині.

Уже в цю суботу, 27 вересня, в Харківській філармонії виступить струнний квартет з Німеччини «KussQuartett». В програмі: Гайдн, Бертуістл, Бетховен.

1 і 2 жовтня будуть цікаві для харківських підприємців. У середу, 1 жовтня відбудеться семінар «Ведення бізнесу в Німеччині», присвячений практичним аспектам ведення бізнесу в цій країні. 2 жовтня проект «Київський діалог» проведе панельну дискусію, присвячену розвитку малого та середнього бізнесу в сучасній Україні.

7 жовтня в готелі «Харків Палас» відбудеться медична конференція «Німецько-українські відносини в галузі медицини та фармації. Наука і освіта. Технології. Бізнес».

14 жовтня пройде Німецько-український форум «Біоенергетика, енергоефективність та агробізнес», який представить новітні розробки в області енергоефективної санації України і покаже можливості для участі німецьких компаній у цій сфері діяльності.

Конкурс дитячого малюнка, краєзнавчий конкурс для школярів, безліч інших подій в галузі освіти, науки і культури чекають харків'ян цього року.

Завершенням проекту стане спільний концерт відомого берлінського «EmigrantskiRaggamuffin» колективу RotFront, а також українського поета і письменника Сергія Жадана та гурту «Собаки в космосі».

Програма охоплює широку аудиторію мешканців та гостей міста. З повною Програмою заходів в рамках «Тижня Німеччини - 2014» можна ознайомитися тут.