Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські спортсмени вдало виступили на Кубку України зі стрільби з луку

Харківські спортсмени вдало виступили на Кубку України зі стрільби з луку

З 19 по 23 вересня у місті Нова Каховка (Херсонська обл.) відбувся Кубок України зі стрільби з луку. У змаганнях взяли участь понад 80 спортсменів з шести областей України (Харківська, Львівська, Сумська, Херсонська, Рівненська, Черкаська), а також з м Києва. Харків'яни Віктор Рубан та Тетяна Бережна вибороли бронзові медалі серед чоловіків і жінок відповідно. Також наші спортсмени посіли більшість місць в шістці найсильніших.

Результати чоловіки:
1. Георгій Іваницький (м.Львів)
2. Микита Шишкін (м.Суми)
3. Віктор Рубан (м.Харків)
4. Олександр Яценко (м.Харків)
5. Олександр Сердюк (м.Харків)
6. Геворг Алексанян (м.Харків)
Результати жінки:
1. Поліна Родіонова (м.Суми)
2. Анастасія Павлова (г.Н.Каховка)
3. Тетяна Бережна (м.Харків)
5. Дар'я Павличенко (м.Харків)
6. Анастасія Волобуєва (м.Харків)

У змаганнях змішаних команд в складі першої команди Харківської області кубок завоювали Антон Ладиков і Дар'я Павличенко, друга команда Харківської області отримала бронзові нагороди - Дмитро Ловчіков та Римма Гарамова.

В командних змаганнях перші команди Харківської області серед чоловіків (Віктор Рубан, Олександр Сердюк, Антон Ладиков) та серед жінок (Тетяна Бережна, Дар'я Павличенко, Анастасія Волобуєва) завоювали срібні нагороди Кубку України. Бронзові медалі серед чоловічих команд виграла друга команда Харківської області (Дмитро Ловчіков, Максим Колесник, Артем Мелехов).

Вітаємо харківських спортсменів з вдалим виступом на Кубку України.