Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута зустрівся з представниками ключових агентств ООН

Ігор Балута зустрівся з представниками ключових агентств ООН

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, а також перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін і директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко 18 вересня провели зустріч з Надзвичайними і Повноважними Послами різних країн, а також керівниками та представниками ключових агентств ООН. Сторони обговорили питання, пов'язані з наданням допомоги вимушеним переселенцям з Донецької та Луганської областей, а також допомоги у відновленні та організації житла для осіб, які залишили зону АТО.

Довідка. 17 вересня в Харків прибула іноземна делегація, у складі якої - Надзвичайні і Повноважні Посли декількох країн і керівники ключових агентств ООН.

Серед прибулих до Харкова - Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Люк Якобс, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Норвегія в Україні Йон Ельведал Фредріксен, Посол США з питань координації допомоги Кліффорд Бонд, заступник Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні Хіромі Накано, Генеральний консул Німеччини в Донецьку Детлеф Вольтер, керівник представництва Німецького банку розвитку в Україні Гуннар Шаелжолз, керівник офісу Управління з координації гуманітарних питань ООН в Україні Марсель Вассен, а також інші дипломати і представники агентств ООН.