Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласна влада не буде давати ЗМІ вказівок щодо виборчого процесу. Євген Ярошенко

Обласна влада не буде давати ЗМІ вказівок щодо виборчого процесу. Євген Ярошенко

Одне із досягнень чинної влади те, що сьогодні в Україні знову з’явилася багатопартійність. «Вже розпочалася передвиборча кампанія, і ми бачимо, що будуть представлені різні політичні погляди. Люди не бояться йти у депутати. Не бояться, що будуть певні адміністративні утискання, проблеми з доступом до засобів масової інформації. Для нас головне, щоб це була боротьба ідей, поглядів, переконань», - повідомив 17 вересня під час прес-конференції у прес-центрі ХОДА директор Департаменту масових комунікацій обласної державної адміністрації Євген Ярошенко.

За його словами, діалог влади з громадськістю не завжди дається гладко. Ситуація сьогодні залишається напруженою, але підконтрольною. І сьогодні першорядне завдання - спокійно провести вибори, щоб вони не стали можливим елементом її дестабілізації.

 

«Під час президентської кампанії у нас не було жодного інциденту стосовно ЗМІ, і маємо надію не буде і під час парламентських виборів. Обласна влада не буде давати ніяких вказівок засобам масової інформації комунальної власності щодо виборчого процесу. Ми будемо наполягати щоб були оприлюднені розцінки на політичну рекламу, щоб не було зловживання можливістю агітації на користь одного кандидата. Тут потрібна і певна відповідальність від кандидата», - підкреслив директор Департаменту масових комунікацій ХОДА.