Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращі спортсмени області отримали нагороди обласної державної адміністрації та обласної ради

Кращі спортсмени області отримали нагороди обласної державної адміністрації та обласної ради

11 вересня в Харківській обласній державній адміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня фізичної культури і спорту. У заході взяли участь тимчасово виконуючий повноваження заступника голови ХОДА Іван Варченко, заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, керівники закладів фізичної культури і спорту області, спортсмени-переможці юнацької Олімпіади та міжнародних змагань. У своєму вітальному слові Іван Варченко зазначив, що Харківщина може славитися тим, що завжди наші спортсмени демонстрували в Україні найкращі результати.

«Під час останньої юнацької Олімпіади Харківська область взяла чверть всіх медалей, які виборола збірна України. Четверте місце у світі після економічно найпотужніших країн, які мають в десятки разів більше населення, ніж в Україні - це високе визнання наших спортивних успіхів і вашого таланту. Держава в особі Президента, в особі голови обласної адміністрації, владних структур рада вітати вас з нагоди вашого професійного свята. Ми щиро сподіваємося , що Україна обов’язково знайде можливості для розвитку ваших спортивних талантів. У нас обов’язково будуть кращі зали, кращі тренувальні бази для того, щоб ви могли видавати ще кращі результати. Ми радіємо разом с вами і бажаємо вам подальших найвищих вершин у вашій спортивній майстерності», - сказав Іван Варченко.

За досягнення високих спортивних результатів, піднесення міжнародного авторитету України, популяризацію фізичної культури і спорту на Харківщині та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесними грамотами обласної державної адміністрації, Подякою голови обласної державної адміністрації нагороджено:

Грика Владислава, члена штатної збірної команди України зі спортивної гімнастики; Погребняк Наталю, спортсмена-інструктора штатної збірної команди України з легкої атлетики; Саідову Світлану, старшого тренера-викладача з плавання синхронного КЗ «Школа вищої спортивної майстерності»; Азимова В’ячеслава, старшого тренера-викладача з гімнастики КЗ «Школа вищої спортивної майстерності»; Коробова Романа, старшого тренера-викладача з велоспорту КЗ «Школа вищої спортивної майстерності»; Ткачову Дар’ю, члена штатної збірної команди України з велоспорту; Вороновського Дениса, спортсмена-інструктора штатної збірної команди України з тхеквондо; Лобановську Ірину, учителя зі спорту відділення плавання Харківського державного вищого училища фізичної культури №1; Нізіцького Владислава, члена штатної збірної команди України з велоспорту.

Грамотою Харківської обласної ради нагороджено: жіночу збірну команду України з синхронного плавання (капітан Волошина Анна) та спортсмена-інструктора штатної збірної команди України з плавання Малявіну Анастасію.