Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Гроші, зібрані в ході конкурсу «Королева Харкова 2014», направлять на допомогу українській армії

Гроші, зібрані в ході конкурсу «Королева Харкова 2014», направлять на допомогу українській армії

Фінальна Церемонія нагородження і вибір переможниці конкурсу «Королева Харкова 2014» відбудеться завтра, 12 вересня, в ресторані «Sky Lounge» готелю «Kharkiv Palace» (пр. Правди, 2). Початок – в 20.00. Переможниця представлятиме наше місто на Національному теле-конкурсі краси і таланту «Королева України 2015». 23-й міський конкурс краси «Королева Харкова» - ровесник Незалежної України. Захід пройде під гаслом «Королева Харкова» за єдину Україну, за мир!». Як відзначають організатори, завдання конкурсу - направити силу краси в допомогу українській армії, яка захищає цілісність країни на сході.

В ході фінальної частини конкурсу буде проведена благодійна акція за підтримки Харківської облдержадміністрації, кошти від якої будуть передані Благодійному фонду "Берегиня Сходу", після чого - спрямовані на допомогу українській армії.

Цього року конкурс складався з декількох півфіналів, в кожному з яких були обрані фіналістки. Конкурсна програма фіналісток складатиметься з 3 виходів з кращими номерами «Шоу талантів». Одним з важливих моментів буде передача подарунків і листів від учасниць конкурсу «Королева Харкова» для підтримки бойового духу наших солдат.

Фінальна церемонія нагородження відбудеться за підтримки національного музичного каналу «Music Box» за участю українських артистів: Світлани Тарабарової, Маші Собко і Andreas (Греція).