Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Призначено нового керівника Харківської дирекції "Укрпошта"

Призначено нового керівника Харківської дирекції "Укрпошта"

10 вересня директор з персоналу генеральної дирекції Українського державного поштового підприємства зв'язку (УДППЗ) «Укрпошта» Олена Нікольська представила керівному складу Харківської дирекції нових керівників. Так, на посаду радника генерального директора УДППЗ "Укрпошта" з організації поштового зв'язку в Південно-Східному регіоні призначений Ваграм Гулян, який раніше обіймав посаду виконуючого обов'язки директора Харківської дирекції УДППЗ «Укрпошта». Виконуючим обов'язки директора Харківської дирекції УДППЗ "Укрпошта" призначений Олег Мурашов, який раніше займав посаду заступника директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації.

Представляючи колективу нового директора Харківської дирекції «Укрпошта», перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін високо оцінив його ділові якості.

«Олег Мурашов - досвідчений керівник, менеджер високого класу. Очолюючи управління зовнішньоекономічної діяльності, він з успіхом впорався з дуже складними завданнями, пов'язаними з втратою нашими підприємствами російських ринків та проведенням їх термінової диверсифікації. Я вважаю, що як креативний керівник, Олег Віталійович внесе нові підходи в реформування та модернізацію роботи «Укрпошти». З боку обласної адміністрації ми також повністю підтримуємо нашого колегу по депутатському корпусу Ваграма Генріховича в його новій і вкрай непростій роботі», - зазначив Ігор Райнін.

Основним завданням радника генерального директора УДППЗ "Укрпошта" в Південно-Східному регіоні, за словами Олени Нікольської, сьогодні є забезпечення стабільної роботи поштового зв'язку в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській областях та відновлення роботи підприємств зв'язку в Донецькому і Луганському регіонах.

«Харківська дирекція завжди була флагманом у розвитку як поштових, так і нових послуг, і я думаю, що в такому тандемі ви підтягнете за собою і наші проблемні дирекції Донецька, Луганська, Миколаєва, тим більше в такому тісному контакті з обласною адміністрацією», - сказала вона.