Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Група нацгвардійців з Харківської області повернулася із зони АТО. Ігор Балута

Група нацгвардійців з Харківської області повернулася із зони АТО. Ігор Балута

Група нацгаврдійців з Харкова та області повернулася із зони проведення антитерористичної операції у зв'язку з відпусткою по ротації. У зоні АТО нацгвардійці провели більше 30 діб. Про це 9 вересня повідомив журналістам у Слов'янську (Донецька обл.) голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута. За словами керівника області, на території військової бази в Слов'янську нацгвардійці приведуть себе в порядок, після чого колона з семи бортових автомобілів, в яких їдуть бійці, повернеться в Харківську область. У Харкові хлопці зроблять зупинку і відправляться по домах.

«Вони будуть у відпустці, а потім повернуться на службу. На час відпустки місце бійців з Харківської області займуть нацгвардійці з інших регіонів країни», - зазначив голова ХОДА.

Нагадаємо, що бійцям в Слов'янську від Харківської облдержадміністрації була передана гуманітарна допомога, а саме ліки, засоби особистої гігієни та інші необхідні речі. Такий же набір керівництво області повезе в 22-й харківський батальйон територіальний оборони, який до цих пір знаходиться в Луганській області.