Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Георгієвський провів засідання робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств

Юрій Георгієвський провів засідання робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулося засідання Регіональної робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств під головуванням заступника голови ХОДА Юрія Георгієвського. В ході засідання було розглянуто заяви фізичних та юридичних осіб за ознаками рейдерського захоплення підприємств. На засіданні виступили як члени робочої групи, так і самі заявники.

«Наша робоча група створена з метою забезпечення взаємодії місцевих органів виконавчої влади у сфері протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств, підготовки пропозицій з удосконалення законодавства», - зазначив Юрій Георгієвський.
 
За результатами розгляду питань порядку денного, робочою групою прийняті рішення щодо направлення заяв до органів прокуратури Харківської області, а також про проведення додаткової перевірки поданих фактів.

Довідка:  Регіональна робоча група з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств створена розпорядженням обласної державної адміністрації від 26 квітня 2007 року № 236 «Про Регіональну робочу групу з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств».

Основними завданнями робочої групи є:
- сприяння взаємодії державних органів, зокрема правоохоронних і органів державної виконавчої служби, на обласному рівні з питань посилення протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств;
- реалізація на обласному рівні комплексу заходів щодо протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств, а також удосконалення механізму реалізації корпоративних прав учасників господарських товариств та інвесторів.