Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Корпорація «Бісквіт-Шоколад» відзначила 10-річчя

Корпорація «Бісквіт-Шоколад» відзначила 10-річчя

Корпорація «Бісквіт-Шоколад» в серпні відзначила свій 10-річний ювілей. У 2004 році під цим брендом були об'єднані кондитерська і бісквітна фабрики Харкова. «Таке об'єднання зусиль дозволило нам запропонувати ринку всю гаму борошняних та цукристих виробів і увійти до четвірки найбільших виробників кондитерської продукції в Україні», - зазначила Президент корпорації «Бісквіт-Шоколад» Алла Коваленко. За минулі 10 років було інвестовано близько 300 млн.грн в розвиток потужностей на кондитерській фабриці «Харків'янка», і більш 180 млн.грн. - на бісквітній фабриці. Компанія освоїла випуск нових видів цукерок, шоколадних мас, шоколаду з різними добавками, пісочних пирогів «Віденський», десертів «Шантьє», затяжного і здобного печива.

За словами Алли Коваленко, одним з ключових завдань корпорації найближчим часом є реалізація кондитерських виробів на ринках країн Євросоюзу.

На підприємствах впроваджена і функціонує система менеджменту якості за версією ISO 9001: 2008 і міжнародний стандарт харчової безпеки ISO 22000: 2005. Корпорація постійно проводить аналіз ринку кондитерських виробів з метою вдосконалення асортименту та процесів виробництва.

Довідка. Корпорація «Бісквіт-Шоколад» - один з найбільших в Україні виробників кондитерської продукції. Заснована в 2004 р. у складі ПАТ «Кондитерська фабрика «Харків'янка» (на ринку - з 1896 року), ПАТ «Харківська бісквітна фабрика» (з 1935 року). Під брендом «Бісквіт-Шоколад» випускається більше 20-ти груп кондитерських виробів. У 2013 році підприємства корпорації випустили 57,1 тис. т продукції на загальну суму 860 млн.грн., 45% всього обсягу відправлено на експорт.