Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відзначили День Незалежності

У Харкові відзначили День Незалежності

24 серпня, в День Незалежності України, біля пам'ятника Тарасу Шевченку зібралися сотні харків'ян, щоб вшанувати пам'ять людей, які віддали життя за Україну на Майдані і які загинули в зоні антитерористичної операції. Також харків'яни висловили слова підтримки бійцям, які зараз воюють на Сході країни і захищають незалежність нашої держави. Також увечері в саду Шевченка пройшов святковий рок-концерт за участю харківських гуртів та виконавців. Організаторами концерту виступили громадські організації Харківщини, а також самі музиканти.

Серед учасників концерту - автор рок-версії гімну України Микита Рубченко, автор і виконавець пісень, які стали популярні серед представників Євромайдану та українських інтернет-користувачів Борис Севастьянов, а також групи "Папа Карло", "Ку-Ку", "Глен Моранж", полтавська група "Трансформер" та інші.

Нагадаємо, в цей день в Харкові відбулося урочисте покладання квітів до Монументу Незалежності України на пл. Конституції та до пам'ятника Т.Г. Шевченко. Також біля стадіону "Металіст" працювала виставка військової техніки вітчизняного оборонно-промислового комплексу, яка використовується в ході проведення антитерористичної операцій.