Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні слобожанці!

Шановні слобожанці!

Від щирого серця вітаю Вас із Днем Державного прапора України! Український прапор – це символ поваги до багатовікової історії нашого народу. Це наш історичний дух, наша совість і незламність, це – вічно жива пам'ять про героїчне минуле і прагнення до кращого майбутнього, це – гордість, слава і велич нації. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

У наше трагічне сьогодення, коли весь український народ повстав в боротьбі з тероризмом і зовнішнім агресором, підняття синьо-жовтого стягу над черговим населеним пунктом Донбасу вселяє надію, що ці благородні кольори стануть тією об’єднавчою силою, яка приведе Україну до процвітання й достатку, і всі негаразди буде подолано.

Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі несе в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Бажаю вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Слава Україні! Героям Слава!

Голова Харківської обласної
державної адміністрації                                                                Ігор Балута