Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігорю Балуті представили в.о. глави пошукової місії Королівства Нідерландів з розслідування катастрофи рейса МН17 Яспера Рітзему

Ігорю Балуті представили в.о. глави пошукової місії Королівства Нідерландів з розслідування катастрофи рейса МН17 Яспера Рітзему

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута зустрівся з главою пошукової місії Королівства Нідерландів з розслідування катастрофи рейса МН17 Пітером-Япом Алберсбергом. Зустріч пройшла в готелі «Харків Палац», в ній також взяли участь тимчасово виконуючий обов'язки глави пошукової місії Королівства Нідерландів Яспер Рітзема, заступник глави місії Посольства Королівства Нідерландів в Україні Ханс Ван Де Вен та заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Олег Мурашов.  

Пітер-Яп Алберсберг розповів, що тимчасово залишає Україну, і представив Ігорю Балуті в.о. глави пошукової місії Королівства Нідерландів Яспера Рітзему. Представники голландської сторони підкреслили, що не зупиняли місію, а тільки тимчасово припинили роботи на місці катастрофи літака. «У Харкові залишаться 10-14 офіцерів, які будуть вести підготовку до повернення на місце катастрофи, коли це буде можливо», - зазначив Пітер-Яп Алберсберг.

Глава місії поінформував Ігоря Балуту про те, що в Нідерландах вже ідентифіковано близько 100 тіл загиблих в авіакатастрофі. «Це тільки початок, і до кінця процедури пройде ще принаймні місяць», - повідомив він.

Ігор Балута запевнив гостей, що пошукова місія Королівства Нідерландів може розраховувати на повну підтримку Харківської області у розслідуванні катастрофи рейса МН17. 

Теги