Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міський голова Святогірська подякував Ігорю Балуті за допомогу, надану переселенцям

Міський голова Святогірська подякував Ігорю Балуті за допомогу, надану переселенцям

Святогірський міський голова Олександр Дзюба звернувся з офіційним листом до голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Балути. У ньому він висловив подяку за особистий внесок керівника Харківщини в роботу щодо надання допомоги переселенцям, які перебувають в Святогірську.

«Святогірська міська рада Донецької області висловлює Вам щиру вдячність за особистий внесок у забезпеченні матеріальною, продуктовою гуманітарною допомогою громадян, які вимушено залишили місця проживання внаслідок обставин, пов'язаних з проведенням антитерористичної операції на території України, та тимчасово перебувають у м. Святогірську», - йдеться у листі.

Також міська влада Cвятогірска подякувала Ігорю Балуті за вирішення питань, пов'язаних із соціальним захистом переселенців.

Нагадаємо, за дорученням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка Харківська облдержадміністрація надає практичну допомогу мерії Святогірська в організації прийому, розміщення та проживання переселенців з Донецької та Луганської областей.