Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найбільші борги із заробітної плати зосереджені на підприємствах промислового сектора. Юрій Георгієвський

Найбільші борги із заробітної плати зосереджені на підприємствах промислового сектора. Юрій Георгієвський

8 серпня відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під керівництвом профільного заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Юрія Георгієвського. На засіданні комісії були заслухані представники ДП «Харківський електромеханічний завод», ДП «Івашківський спиртзавод», КП «Харківський вагоноремонтний завод», Есхаровське житлово-комунальне експлуатаційне управління - 2011.

«Найбільші борги по заробітній платі зосереджені сьогодні на підприємствах промислового сектора. Станом на 1 серпня 2014 року заборгованість по виплаті заробітної плати на цих підприємствах складає 76,1 млн.грн. або 70,2% до загальної заборгованості по області. У порівнянні з 1 липня 2014 року борги на цих підприємствах зросли на 4 млн.грн. або на 5,5%. Це вимагає від керівників підприємств негайного реагування і пошуку нових ринків збуту продукції. Саме на вас як на керівників, в підпорядкуванні яких знаходяться десятки і сотні співробітників, лягає додаткова відповідальність за настрій жителів області. Використовуйте цю ситуацію як можливість проявити свою професійну компетентність у вирішенні серйозних проблем », - зазначив Юрій Георгієвський.

Заступник голови облдержадміністрації звернув увагу на необхідність оперативної роботи всіх представників територіальних органів міністерств та відомств з контролю ситуації в рамках повноважень.