Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виконання планового завдання з призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України склало 108,2%

Виконання планового завдання з призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України склало 108,2%

Заступник голови – керівник апарату Харківської ОДА, голова обласної призовної комісії Василь Хома провів розширену нараду з питання підведення підсумків весняного призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України у травні-липні 2014 року. На нараді було проаналізовано хід проведення призовної кампанії у травні - липні 2014 року. За словами Василя Хома, весняна призовна кампанія 2014 року мала низку істотних особливостей: проводилася в умовах часткової мобілізації, планове завдання з призову збільшилося у 5 разів, проводилася в умовах складної суспільно–політичної ситуації. 

«Однак, внаслідок вжиття місцевими органами виконавчої влади спільно з військовими комісаріатами своєчасних системних заходів, виконання планового завдання з призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України склало 108,2 %: із них для Збройних Сил України - 1730 чол., для інших військових формувань – 705 чол.

Кращими з проведення призову визнані призовні комісії Шевченківського, Печенізького, Великобурлуцького, Вовчанського районів. На низькому рівні була організована робота призовних комісій Київського і Фрунзенського району м. Харкова та Нововодолазького району Харківської області. На нараді вказано на недоліки проведення весняної призовної кампанії та визначено основні завдання для підготовки до проведення призову восени 2014 року.