Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область має забезпечити 100% виконання планового завдання з призову до лав Збройних Сил України. Василь Хома

Харківська область має забезпечити 100% виконання планового завдання з призову до лав Збройних Сил України. Василь Хома

16 липня заступник голови-керівник апарату ХОДА, голова обласної призовної комісії Василь Хома провів чергове засідання обласної призовної комісії. У порядку контролю було заслухано інформацію щодо виконання рішень, прийнятих на попередньому засіданні, та інформацію щодо діяльності призовних комісій Чугуївського, Дергачівського, Куп’янського районів Харківської області та міст Куп’янськ і Чугуїв.

За результатами роботи обласна призовна комісія вирішила:
- провести аналіз роботи з призовниками, які ухиляються від призову;
 - за результатами проведення обласним військовим комісаріатом інвентаризації всіх приміщень районних (міських) військових комісаріатів рекомендувати районним державним адміністраціям, Харківській міській раді, міським радам міст обласного значення прийняти рішення щодо надання військовим комісаріатам приміщень, у разі необхідності;
 - районним (міським) призовним комісіям до 23 липня поточного року забезпечити виконання 100% планового завдання на весняний призов 2014 року.

Василь Хома також наголосив на необхідності посилити роботу районних державних адміністрацій та міських рад міст обласного значення щодо надання шефської допомоги сім’ям військовослужбовців, які проходять службу в зоні антитерористичної операції, у вирішенні соціальних та побутових проблем.

Наступне засідання обласної призовної комісії відбудеться 23 липня 2014 року. Нарада з підведення підсумків весняної призовної кампанії запланована на 25 липня 2014 року в обласній державній адміністрації.