Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво Харківщини зустрілось з делегацією Посольства США в Україні

Керівництво Харківщини зустрілось з делегацією Посольства США в Україні

Відбулась зустріч керівництва Харківської області та міста Харків з делегацією Посольства США в Україні на чолі з Послом з питань координації допомоги паном Кліффордом Бондом. У зустрічі взяли участь перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін, заступник голови Харківської ОДА Юрій Георгієвський, заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, керівники структурних підрозділів ОДА та міськради.  

Ігор Райнін привітав гостей та запевнив їх, що не дивлячись на складну суспільно-політичну ситуацію у Донецькій та Луганській областях, у Харківському регіоні ситуація цілком стабільна. Юрій Георгієвський, в свою чергу, розповів Послу з питань координації допомоги пану Кліффорду Бонду про роботу, яка проводиться областю з надання допомоги переселенцям з Донеччини та Луганщини.

Під час зустрічі були також обговорені питання щодо надання допомоги з боку Уряду США за такими напрямками, як допомога переселенцям, антикорупційні програми, енергоефективність і діяльність з економічного відновлення.