Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент у Слов’янську ознайомився з поверненням міста до мирного життя

Президент у Слов’янську ознайомився з поверненням міста до мирного життя

Президент України Петро Порошенко відвідав з робочою візитом Слов’янськ, де ознайомився з тим, як місто, звільнене від бойовиків, повертається до мирного життя. Глава держави зустрівся та поспілкувався з місцевим населенням. Він запевнив у тому, що влада зробить усе можливе для якнайшвидшого відновлення нормального життя в місті. 

Також Президент вручив нагороди військовим, які відзначилися у ході антитерористичної операції.

Президент повідомив, що місцевій владі поставлено завдання якнайшвидше відновити житловий фонд, щоб населення мало можливість повернутися у свої домівки.

О 17.00 до міста було відновлено подачу електроенергії за тимчасовою схемою. «Місто, яке сиділо без світла тижнями, сьогодні матиме можливість увімкнути світло», - сказав Президент, спілкуючись із журналістами.

«Ми чітко встановили терміни, коли мають бути відновлені школи, для того, щоб 1 вересня діти змогли піти в школу, тому що похід до школи - це також символ миру», - наголосив Глава держави.

Президент висловив сподівання найближчим часом відвідати Донецьк і Луганськ.

При цьому Петро Порошенко зазначив, що звільнення міст на Донбасі - це не тільки військова операція. «Це стало можливим, коли самі люди зрозуміли, що не хочуть далі жити під тиском, під дулом автоматів бандитів», - сказав він.