Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За час АТО з Харкова до зони бойових дій направлено майже 7 тисяч тонн тилового майна

За час АТО з Харкова до зони бойових дій направлено майже 7 тисяч тонн тилового майна

Матеріально-технічним забезпеченням армійських частин і підрозділів, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції, займаються фахівці Об’єднаного центру забезпечення (ОЦЗ) Тилу Збройних Сил України, що у Харкові. «Ми забезпечуємо камуфляжами, харчами та паливом військові колективи, що розташовані у семи областях. Та головне завдання, яке сьогодні покладається на моїх підлеглих, полягає в задоволенні тилових потреб в зоні АТО. Паливо для танків і БМД, харчові продукти, камуфляжі, бронежилети та інші матеріальні цінності ми цілодобово направляємо на Донбас», - пояснив командир ОЦЗ підполковник Юрій Середа.

За словами командування тилової установи, за увесь час проведення АТО з Харкова до місць ведення бойових дій направлено майна загальною вагою 6 тисяч 750 тонн. Серед відправлених на Донбас речей понад 5560 бронежилетів, 4400 спальних мішків та близько 195 тисяч сухих пайків і разових раціонів.

«Тилове майно для потреб армії надходить, як централізовано, так й від благодійних організацій. Іноді ящики з машин, які прибули до центру, ми перевантажуємо до своїх вантажівок і одразу ж направляємо на Схід десантникам та танкістам», - пояснив заступник командира ОЦЗ підполковник Андрій Крохмаль.

Теги