Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина допоможе Слов'янську у відновленні газо- та електропостачання

Харківщина допоможе Слов'янську у відновленні газо- та електропостачання

Підприємства «Харківобленерго» і «Харківгаз» візьмуть безпосередню участь у відновленні електро-і газопостачання міста Слов'янська Донецької області. Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута після наради з головою Донецької ОДА Сергієм Тарутою та головою Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергієм Бочковським. У нараді, яка пройшла в місті Слов'янську, також взяли участь в.о. Слов'янського міського голови, секретар Слов'янської міської ради Олександр Самсонов і перший заступник ДСНС в Харківській області Олександр Волобуєв. За словами Ігоря Балути, харківські фахівці спільно з колегами з Донецької області приступлять до відновлення відразу після того, як саперні групи МВС і Держслужби з надзвичайних ситуацій закінчать роботу в місті.

«Крім того, перед Харківською облдержадміністрацією поставлене завдання про необхідність поставки дизельного палива і бензину, а також пакетованого молока. Також ми надамо місту в користування одну машину швидкої допомоги », - розповів Ігор Балута. 

Під час наради її учасники проаналізували в цілому ситуацію з усіма системами життєзабезпечення в Слов'янську і обговорили план першочергових дій щодо їх відновлення.