Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Святогірськ передадуть два автомобілі швидкої допомоги

У Святогірськ передадуть два автомобілі швидкої допомоги

Про це розповів голова Харківської державної обласної адміністрації Ігор Балута, аналізуючи роботу, виконану ХОДА за час десятиденного перемир'я в зоні АТО. «Ми продовжуємо взаємодіяти з мером Святогорська, надаємо допомогу як медичну, так і адміністративну, тому що кількість людей у місті збільшилася на 31 тисячу і продовжує збільшуватися. Це проблематично для міста, так як він не розрахований на таку кількість людей навіть з урахуванням того, що це великий туристичний центр, там досить таки велика кількість баз відпочинку. Якщо два тижні тому локально проживали на 21 базі, зараз - на 28-ми», - сказав Ігор Балута. 

Лікарня Святогорська, за словами голови області, поки справляється зі своїм завданням. Зараз розглядається питання про виділення цьому лікувальному закладу додаткових лікарських засобів, у тому числі інсуліну.

«Всі ці питання ми ставимо перед урядом, і ми маємо повне розуміння і допомогу з боку органів центральної влади у вирішенні проблем як Святогорська, так і жителів Донецького і Луганського регіонів, які тимчасово перебувають на території Харківської області», - зазначив Ігор Балута.