Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Графік погашення заборгованості на підприємствах Харківської області обов'язковий до виконання

Графік погашення заборгованості на підприємствах Харківської області обов'язковий до виконання

Про це на засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат відзначив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Георгієвський. На засіданні були заслухані доповіді керівників промислових підприємств Харківської області, на яких зафіксовано зростання боргу із виплати заробітної плати в порівнянні з початком року - ПАТ «Харківський верстатобудівний завод», ТОВ «Українська ливарна компанія», АТЗТ «Червоний хімік», ТОВ НВП «Ліфттрансбуд». 

«Обласна державна адміністрація проводить постійний моніторинг погашення боргів із заробітної плати, сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та інших боргів до Пенсійного фонду. Незважаючи на непростий для держави час, завдання нинішніх керівників промислових підприємств області розширювати ринки збуту продукції і шукати альтернативні способи нарощування промислових потужностей. Заробітна плата Вашим співробітникам мусить бути виплачена в строк. Це питання я ставлю на контроль кожному учаснику сьогоднішнього засідання», - підкреслив Юрій Георгієвський.

За підсумками засідання були дані доручення з надання звітності про виконання графіків виплати заборгованості із заробітної плати для подальшого моніторингу та роботи комісії.