Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перед українськими військовими на базі АТО заспівав Антін Мухарський

Перед українськими військовими на базі АТО заспівав Антін Мухарський

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк та голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута відвідали табір Антитерористичного центру, де був організований концерт українського актора та співака Антіна Мухарського. «Після кількох зустрічей на базі АТО та блокпостах, виникла ідея провести невеликий концерт, щоб підтримати наших хлопців. Моральна підтримка військовим та бійцям Національної гвардії не менш важлива, ніж військове знаряддя, і концерт це підтвердив. Антін Мухарський без вагань погодився на цю пропозицію. Він подає добрий приклад іншим діячам українскої культури. Кожен може чимось допомогти, не тільки грошима», - зазначив Дмитро Булатов. 

На концерті були присутні близько 400 військових та бійців Нацгвардії, включно із керівництвом АТО. Після концерту військових чекало частування від Харківської облдержадміністрації. Солдати поспілкувалися з артистом і щиро подякували йому за приїзд.

«Для мене велика честь заспівати перед нашими героїчними хлопцями. Закликаю своїх колег приїхати та підтримати їх», - зазначив Антін Мухарський після концерту.