Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута: Ми за мир та спокій

Ігор Балута: Ми за мир та спокій

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута після наради, присвяченої аналізу соціально-політичної ситуації в регіоні, повідомив, що на Харківщині панує мир та спокій. Він зазначив, що станом на 20 червня в області спостерігається підвищення об’ємів виробництва товарів та послуг, у селян є добрий прогноз на врожай зернових, економіка області демонструє підвищення темпів розвитку. «Ми відчуваємо відповідальність щодо забезпечення правопорядку, комфорту і спокою в місті і області», - сказав Ігор Балута.

У той же час, зауважив голова ХОДА, аналіз загальної ситуації свідчить про те, що, на превеликий жаль, ще є люди, які хочуть зруйнувати стабільне і спокійне життя мешканців наших сіл і міст. «Деяким особам подобається загострення, силове протистояння, порушення миру на Харківщині. Є навіть такі, що хочуть розповсюдити на нашу землю практику вирішення дискусії силою, застосуванням зброї, політичним або кримінальним терором», – констатував керівник області.  
 
Проте, за словами Ігоря Балути, в цих умовах переважна більшість мешканців Харківщини впевнено підтримують державницькі позиції, демонструють пильність, допомагають владі у підтримці належного порядку. «Ми вдячні всім, хто безпосередньо бере участь в охороні спокою, допомагають правоохоронцям, своєчасно повідомляють про підозрілих осіб та обставини», - зазначив губернатор.
 
Ігор Балута підкреслив, що у забезпеченні миру обласна влада в першу чергу розраховує на високий культурний рівень громадян, їхню пильність і здоровий глузд. «Ми всі виступаємо за мир та спокій і сподіваємося на підтримку і допомогу мешканців Харківщини у збереженні стабільності на території області», – резюмував губернатор.
Теги