Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Іван Варченко привітав переможців фінальних змагань спортивно-масового заходу «Олімпійське літо»

Іван Варченко привітав переможців фінальних змагань спортивно-масового заходу «Олімпійське літо»

У Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Сонячний» відбулося урочисте нагородження переможців фінальних змагань спортивно-масового заходу «Олімпійське літо». У заході взяли участь т.в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Іван Варченко, директор Департаменту молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця та почесний секретар Харківського обласного відділення НОК України Віктор Христоєв. 

 Іван Варченко вручив кубки, медалі і пам’ятні подарунки переможцям спортивного свята. Почесні гості свята стали свідками яскравого дійства за участі вихованців дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Сонячний».

Довідка. Даний захід відбувся в рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня – щорічного спортивно-видовищного заходу, який проводиться за ініціативою Міжнародного олімпійського комітету Національним олімпійським комітетом України. Організаторами виступили Департамент у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, обласне відділення НОК України та КУ ХЦФЗН «Спорт для всіх».