Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янка Лілія Дурнєва стала чемпіонкою Європи з боксу

Харків’янка Лілія Дурнєва стала чемпіонкою Європи з боксу

Харків’янка Лілія Дурнєва завоювала золоту медаль чемпіонату Європи з боксу серед жінок, який відбувся у столиці Румунії Бухаресті. За вихід у фінал вагової категорії до 81 кг Лілія впевнено з рахунком 3:0 здолала представницю Угорщини Петру Затмарі. У головному поєдинку суперницею харківської спортсменки стала господарка рингу Рада Марінелі. Але шалена підтримка вболівальників не змогла допомогти румунці виграти бій. Лілія провела його впевнено та не залишила жодного шансу для сумніву в її перемозі. По закінченню бою усі три судді віддали свої голоси за українку 3:0. 

Для багаторазової чемпіонки України Лілії Дурнєвої це перша золота нагорода на чемпіонаті Європи. Також в її активі європейське срібло та бронза на чемпіонаті світу.

Загалом на цьогорічному чемпіонаті Європи збірна України здобула дві медалі. Ще одну медаль – бронзову, в ваговій категорії до 57 кг завоювала Марина Мальована з Черкас. В загальнокомандному заліку Україна посіла шосте місце, поступившись Росії, Болгарії, Румунії, Італії та Угорщині.  

Теги