Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута привітав журналістів з професійним святом

Ігор Балута привітав журналістів з професійним святом

Сьогодні на полігоні Навчального центру підготовки працівників органів внутрішніх справ ГУМВС України в Харківській області відбулися урочистості з нагоди Дня журналіста. Участь у них взяв голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута, який привітав журналістів області з професійним святом. У своєму вітальному слові він зазначив, що побудова демократичного і відкритого громадянського суспільства неможлива без активної і відповідальної участі журналістів у формуванні громадської думки. Їх праця слугує реалізації одного з основоположних прав і свобод людини – права на отримання інформації та свободу слова.

«Нині, коли Україна переживає найдраматичніші миті свого розвитку, написане, сказане і показане Вами набуває особливої ваги та значущості. Пам’ятайте, Ви теж захищаєте Батьківщину! Дякую Вам за Ваш нелегкий труд, за принциповість і об'єктивність. Зичу, щоб на Вашому шляху не було жодних перешкод і проблем, щоб доля щедро дарувала міцне здоров’я, життєву енергію, творче натхнення і довголіття, невичерпну повагу шанувальників Вашого таланту!», - сказав Ігор Балута.

Кращим журналістам області губернатор вручив відзнаки обласної державної адміністрації. За вагомий особистий внесок у висвітлення актуальних питань економічного і соціального життя Харківської області, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня журналіста, Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено: Малєвську Марію – кореспондента ПрАТ "Міжнародний Медіа Центр - СТБ"; Носкова Володимира - кореспондента "Радіо Свобода"; Петрикову Інну - журналіста ТК "Еспресо ТВ"; Пирліка Григорія - кореспондентаТОВ "Медіапорт 19",

висловлено Подяку голови обласної державної адміністрації: Мавричеву В'ячеславу - журналісту УТК "ICTV"; Перегону Олегу – корреспонденту газети "Харківський пожежний вісник"; Сірик Світлані - кореспонденту ТОВ "5 канал ТВ"; Федосенку Павлу – корреспонденту ТОВ "Вісті Мас-Медіа".

Журналістам також показали виступ співробітників штурмового взводу підрозділу спеціального батальйону міліції особливого призначення. Курсанти продемонстрували роботу зі зброєю та тактичні дії.