Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Маршал Велькопольського воєводства Республіки Польща Марек Возняк привітав Ігоря Балуту з успішним проведенням на Харківщині позачергових виборів Президента України

Маршал Велькопольського воєводства Республіки Польща Марек Возняк привітав Ігоря Балуту з успішним проведенням на Харківщині позачергових виборів Президента України

Маршал Велькопольського воєводства Республіки Польща Марек Возняк привітав голову обласної державної адміністрації Ігоря Балуту з успішним проведенням на Харківщині позачергових виборів Президента України  25 травня 2014 року. «Ми з тривогою спостерігали в цьому році за розвитком подій в Україні, в тому числі в партнерській Харківської області. Ми надалі з занепокоєнням звертаємо нашу увагу на східні області Вашої країни, сподіваючись, що президентські вибори в Україні 25 травня, за якими спостерігає весь світ, принесуть зміцнення її суверенітету, безпеки і справді демократичні зміни. 

Дуже важливо, що на Харківщині ці вибори пройшли без перешкод. Тут має значення також Ваша особиста участь і послідовність як Голови облдержадміністрації, що заслуговує високої оцінки. Сподіваючись також на звільнення Вашого регіону від зовнішнього сепаратистського тиску і відновлення миру і стабільності в Україні, я хотів би висловити нашу солідарність з хоробрим Українським Народом, що бореться за свою незалежність», - йдеться у привітанні.

Також Марек Возняк висловив прагнення до відновлення співпраці з Харківщиною: «Велькопольща прагне відновити партнерські відносини з демократичною Харківщиною. Це добрий час для нового початку у відносинах між суб'єктами громадського життя, економічними та соціально-культурними установами Велькопольського воєводства та Харківської області. Наша можлива участь у вересневому VI Міжнародному економічному форумі, безсумнівно, буде гарною нагодою для проведення переговорів».