Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі виборчі дільниці Харківщини цілодобово охороняються

Всі виборчі дільниці Харківщини цілодобово охороняються

Правоохоронні органи роблять все, щоб позачергові президентські вибори пройшли на Слобожанщині в спокійній обстановці, і кожен громадянин мав можливість скористатися своїм правом, гарантованим Конституцією України, про вільне волевиявлення. Про це в ході брифінгу повідомив начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв.  

«В даний час всі виборчі дільниці взяті під цілодобову охорону. Під час виборів правоохоронці нестимуть службу поза приміщень виборчих дільниць, і лише у разі будь-яких порушень будуть запрошені головою комісії, його заступником або секретарем. Після закінчення голосування правоохоронці супроводжуватимуть бюлетені за затвердженими маршрутами. Крім того, на екстрені випадки розроблені запасні маршрути», - зазначив Анатолій Дмитрієв.

Він додав, що до охорони громадського порядку в день виборів будуть залучені 3900 співробітників міліції. На випадок непередбачених ситуацій створено резерв правоохоронців, який в будь-яку хвилину готовий приступити до виконання своїх обов'язків.

«Адміністративні будівлі, приміщення судів та інших державних структур, які піддаються захопленню в першу чергу, також будуть ретельно охоронятися», - підкреслив Анатолій Дмитрієв.

Як запевняє начальник Головного управління МВС, кожен співробітник міліції, незважаючи на службову зайнятість, зможе проголосувати.