Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область готова до проведення позачергових виборів Президента України

Харківська область готова до проведення позачергових виборів Президента України

Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Георгієвського відбулась селекторна нарада з питання підготовки області до проведення Президентських виборів. Під час наради були підбиті підсумки маштабної роботи з підготовки до позачергових виборів Президента України, виконання на території Харківської області Закону України «Про вибори Президента України», актів Президента України, Кабінету Міністрів України та Центральної виборчої комісії з даного питання в Харківській області.

 «На сьогоднішній день проведено обстеження приміщень виборчих дільниць відповідними службами на предмет відповідності нормативним вимогам. Область забезпечена скриньками для голосування в повному обсязі. Попередні списки виборців передані дільничним комісіям, уточнені списки будуть передані до 23 травня. Органами внутрішніх справ вживаються заходи щодо забезпечення громадської безпеки під час виборів, створені мобільні групи для оперативного реагування. В цілому ми констатуємо про готовність Харківщини до проведення позачергових Президентських виборів», - зазначив Юрій Георгієвський.

Довідка. На території Харківської області сформовані 14 територіальних виборчих округів. У рамках територіальних виборчих округів створені 1689 звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі і 1 спеціальну виборчу дільницю на тимчасовій основі.
Загальна кількість виборців у Харківській області складає 2 млн. 149 тисяч 979 виборців.