Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута привітав учасників Велопробігу-2014

Ігор Балута привітав учасників Велопробігу-2014

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута привітав учасників традиційного Велопробігу, який проходить у Харкові дев'ятий рік поспіль. «Це чудове свято, гідне нашого прекрасного європейського міста», - зазначив керівник області. За словами Ігоря Балути, Велодень-2014 відбувся завдяки спільним зусиллям організаторів, Харківського міського голови Геннадія Кернеса, а також Головного управління МВС України в Харківській області. «Було зроблено все, щоб забезпечити учасникам максимальний захист і безпеку», - підкреслив губернатор.  

Велоколона проїхала по пр. Леніна від площі Свободи з розворотом на вул. 23 Серпня. Організатори розповіли, що традиційне свято не тільки ознаменувало початок велосезону, а й об'єднало усіх любителів цього виду спорту у Велопарад дружби. Багато учасників цього року взяли із собою національну символіку - жовто-блакитні прапори, прапорці і стрічки.

Довідка: Велодень проходить у Харкові з 2006 року. У першому велопробігу взяли участь всього 130 чоловік, але з кожним роком кількість велосипедистів зростала. Так, у 2012 році зібралося понад 5 тисяч чоловік, а в 2013-му - вже понад 7 тисяч. Всеукраїнський Велодень пройде 31 травня.