Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська фармацевтична компанія «Здоров'я» надасть допомогу постраждалим при проведенні АТО

Харківська фармацевтична компанія «Здоров'я» надасть допомогу постраждалим при проведенні АТО

Про це в ході робочого візиту на підприємство повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Георгієвський. У ході робочої зустрічі обговорювалася перспектива забезпечення лікарськими препаратами військових підрозділів, які беруть участь в антитерористичній операції. 

«Зараз ми будемо оперативно відпрацьовувати питання щодо потреби збройних сил і підрозділів МВС в лікарських препаратах. Компанія «Здоров'я», яка реалізує модель соціально відповідального бізнесу, допоможе нашим збройним силам в даному напрямку», - зазначив віце-губернатор.

Під час відвідування компанії «Здоров'я» Юрій Георгієвський ознайомився з процесом виробництва, зазначивши широке використання інноваційних технологій. Також він зустрівся з трудовим колективом підприємства та обговорив з керівництвом перспективи співпраці.

«З урахуванням курсу країни на євроінтеграцію держава і приватний бізнес повинні реалізовувати спільні проекти. Компанія «Здоров'я» - один з великих платників податків, який реалізує соціально відповідальну модель бізнесу. Обласна державна адміністрація, як ніхто інший, зацікавлена в тому, щоб в нашому регіоні, а також у країні в цілому створювалися нові робочі місця, щоб вітчизняний виробник був зацікавлений в розширенні ринків збуту продукції. Компанія «Здоров'я» володіє сертифікатом якості GMP, її продукція відповідає європейським стандартам. Найближчим часом ми розробимо план спільних заходів і будемо його реалізовувати», - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації.