Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута дав доручення керівникам Департаментів і управлінь поглибити співпрацю із ЗМІ

Ігор Балута дав доручення керівникам Департаментів і управлінь поглибити співпрацю із ЗМІ

Про це в програмі «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо повідомив директор Департамента масових комунікацій ХОДА Євген Ярошенко. За його словами, сьогодні держава в дуже складній суспільно-політичній і соціально-економічній ситуації, зараз триває скорочення бюрократичного апарату, тому не завжди вистачає часу для спілкування із засобами масової інформації.

«Такої ситуації за всі 23 роки української незалежності ще не було. Тому кожен крок треба пояснювати, щоб журналісти дійсно не користувалися домислами. Зараз ми живемо фактично в період інформаційної війни з нашим східним сусідом. Нажаль, йде дезінформація з тих каналів, які в нас є. Зрозуміло, що з нею потрібно боротися саме словом - пояснювати через ЗМІ, доносити точку зору держави, обласної влади. Я як людина, яка безпосередньо зараз відповідає за інформаційну політику на обласному рівні, буду говорити зі своїми колегами, керівництвом обласної державної адміністрації, щоб приділяли більше уваги засобам масової інформації: телебаченню, газетам, радіо, щоб насамперед роз’яснювати позицію держави», - розповів Євген Ярошенко.

За його словами, таке доручення дав голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута своїм заступникам, директорам Департаментів та управлінь.